Wat heb ik jou te bieden?

 

In mijn praktijk kun je terecht voor holistische begeleiding, ontspanning en bewustwording op o.a. de volgende gebieden:

 

FYSIEK : zoals o.a. buikklachten, rugpijn, nekpijn, hoofdpijn, onrust in je lijf, vermoeidheid

 

MENTAAL : zoals o.a. belemmerende gedachten en overtuigingen, onzekerheid, faalangst, piekeren

 

EMOTIONEEL : zoals o.a. het vasthouden van angsten, boosheid, verdriet, je down voelen, minderwaardig voelen

 

ENERGETISCH: snel overprikkeld, weinig energie, gevoelig voor energieën van buitenaf

 

Wat is holistisch?

Holistisch staat voor het hele mens, kijkend naar het geheel. Dit betekent dat ik jou zie op alle niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch. Ik kijk niet alleen naar de klacht, maar naar het totaalbeeld. Heel vaak is het namelijk zo dat een fysieke klacht ontstaat vanuit een mentale of emotionele oorzaak. Door op een andere manier naar je klacht te durven kijken, maak je van je klacht een kans en ontstaat er vaak een magisch proces.

 

MIJN AANBOD

1:1 sessie

Tijdens een 1:1 sessie zal er aan de hand van jouw hulpvraag een intuïtieve sessie volgen. Voorafgaand aan de sessie zal ik je vragen een intakeformulier in te vullen, zodat we tijdens de sessie nog sneller bij de kern van jouw klacht/probleem kunnen komen. Vervolgens zullen we samen bespreken wat op dit moment nodig is om jouw klacht het best te benaderen. Vanuit holistisch oogpunt zal ik jou begeleiden, zodat je meer inzicht krijgt in patronen, structuren, overtuigingen en overlevingsmechanismen in je leven. Ik kan hierbij verschillende methodieken inzetten zoals innerlijk kind werk, loslaatmethodieken, energiewerk, tafelopstellingen. Eén van de methodieken waar ik veel mee werk is het innerlijk kind. Ieder mens heeft een innerlijk kind in zich. Vanuit 0-18 jaar zijn er namelijk, vaak onbewust, bepaalde patronen, structuren en overtuigingen ontstaan. Deze zijn gevormd op basis van je eigen karakter, de omstandigheden waarin je bent opgegroeid en de sociale omgeving waarin dit gebeurde. Deze patronen, structuren en overtuigingen waren in jouw kindertijd helpend voor jou, maar ze kunnen je nu belemmeren in jouw dagelijks leven. Hoe mooi zou het zijn om daar meer inzicht in te mogen krijgen? Met behulp van coaching en energetische begeleiding help ik jou hier inzicht in te krijgen en los te laten wat je niet meer dient. Vervolgens ga je thuis ook zelf aan de slag met de tips en inzichten die ik je meegeef, zodat je meer rust en balans ervaart, je minder snel en heftig reageert en je beter je grenzen aan kunt geven. Na de eerste sessie zullen we bespreken of er behoefte is aan een vervolgsessie. Vaak is dit wel mijn advies, omdat het nou eenmaal zo is dat veranderingen tijd nodig hebben.

Spreekt jou dit aan? Voel je dan welkom in mijn praktijk. Ik begeleid je met liefde een stukje op jouw pad.

 

Energetische ZEN-behandeling

Met deze ZEN-behandeling doe je zowel je lichaam als geest een groot plezier! Even tijd voor jezelf. Zeg nou eens eerlijk, hoe vaak gun jij dat jezelf? Tijdens deze behandeling neem je plaats op de behandeltafel en zal ik via intuïtieve handoplegging healingsenergie doorgeven op de plekken in jouw lichaam, welke deze het hardst nodig hebben. Hierdoor kan de energie weer beter gaan stromen, waardoor je je energieker zult voelen en op den duur vaak ook minder lichamelijke klachten zult ervaren. Het zelfgenezend vermogen van je lichaam wordt geactiveerd en lichaam en geest kunnen weer beter als één geheel gaan functioneren. Vaak leid ik de behandeling in met een korte visualisatie of ademhalingsoefening, waardoor je geest tot rust wordt gebracht en je optimaal kunt genieten van de heilzame healingsenergie. Door jezelf zo nu en dan deze behandeling te gunnen, ervaar je meer rust en kom je weer dichter bij jezelf. Ook voor kinderen is deze behandeling een aanrader, om zo vanuit hun hoofd weer in hun gevoel te komen. 

"Elke verandering begint bij jezelf"